Saturday, September 22, 2012

Once Upon a Time When We Are Cuter Than Teletubbies ^^

Kembali semula menjadi seorg kanak2 adalah impian setiap org dewasa. Ye la bila jadi kanak2 x payah fikir nak pergi sekolah, kerja sekolah yg berlambak, xde assignments yg nak kena submit next week, xde exams pun. Yg tahu dlm kepala ingat nak main je bila lapar makan dah penat tidur. Heaven jadi kanak2 hehe.. Tapi bila da dewasa ni mula terpikir nak ada anak pulak kan hee...

Jom tgk perubahan sepupu2 n adik beradik aku sejak kami berusia lebih kurg 4 tahun hingga la yg terkini semuanya berusia 20-an. Betapa innocent dan comelnyer kitorang time dulu2...


ok semua dah dpt cam nama n muka masa kami secomel teletubbies kan? jom sekarang tgk perubahan lebih kurang dekat 18 tahun setelah semua menjadi remaja... (anda mungkin mendapati ada yg makin menawan, bertambah handsome dan semakin menggoda...beware! =P)

nama : mohd hafif bin abd razak (APIP)
umur : 25
status : BERTUNANG
sudah bekerja

nama : nur asraf bin samin (YAP)
umur : 23
status : SUDAH DIMILIKI
study di uitm shah alam

nama : nurul ain syuhada binti abd. razak (ADA)
umur : 22
status : SUDAH DIMILIKI
study di universiti malaya
nama : azrul fahmi bin abd rahim (AZRUL)
umur : 21
status : MACAM DAH BERPUNYA!
study di politeknik merlimau

nama : amira idani binti abd rahim (AMIRA)
umur : 20
status : MACAM DAH BERPUNYA!
study di politeknik melaka

nama : ain nadhira binti samin (AIN)
umur : 20
status : MCM DAH BERPUNYA!
study di politeknik pd

nama : qamarul ariffin bin samin
umur : 21
status : MASIH MENCARI =)



salam =)





2 comments:

  1. poyo la qamarul !!!
    msih mencari konon :P
    hehe

    ReplyDelete
  2. weh sape anonymous ni???
    bahaya2 huhu

    ReplyDelete